Vaara vaanii sohvan alla

Lehdessä väitettiin, että imurointi on vaarallista. Kokemuksesta voin kertoa, että letkuun kompastuu helposti pimeässä, ja moottoria rassatessa saa aina sähköiskun. Myyräkuume ei tullut ensimmäisenä mieleen, eikä kolmantena, mutta pakko kai toimittajia on uskoa. Pääasia on, että saadaan imurit käyttökieltoon.

Kissa ja hiiriKylälle muuttanut fyysikko osasi kertoa, että jyrsijän papanaan tarttunut myyräkuume höyrystyy  imurin sisuksissa ja pöllähtää pakoputkesta ympäri taloa. Siinä ei auta juosta karkuun, eikä pidättää hengitystä. Myyräkuume voi iskeä viikkojen päästä tai melkein heti. Kaikki on kiinni siitä onko tiskivuoro nyt vai joskus.

Minua rupesi heikottamaan kun olin sohinut imurilla sohvan alta. Kuulin oikein kuinka myyrän papanat kolisivat imurin putkessa ja sitten henki salpautui. Vaimo kurkki sohvan alle, haukkui minua rypäleeksi ja papanoita  rusinoiksi.  Kaamea loukkaus! Kyllä minä vielä haistan ja maistan, että mikä on peräisin myyrästä.

Meinasin purskahtaa itkuun kun soitin terveyskeskukseen. Automaatti ei antanut päivääkään sairauslomaa. Apteekista sain sentään paketillisen C-vitamiinia ja esitteen, jossa kerrottiin erektiohäiriöstä. Kai se on lähdettävä kotiin tiskaamaan. Ensin otan kuitenkin selvää, että minkä taudin tiskiharjasta voi saada.

Myyräkuume ja imuri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s