TEKIJÄNOIKEUDET

Tämän blogin kuvissa ja videoissa on pyritty kunnioittamaan tekijänoikeuksia. Kuvat ovat peräisin Juhani Kalken kamerasta tai Pixabayn arkistoista (CC0-lisenssi).

Sivupalkeissa pyörivät musiikivideot ovat perinteisten katiskojen veroisia ”upotuksia”, mutta näyttävät haukien sijasta YouTubeen ladattua sisältöä (YouTube palveluehdot). Kaikki ”upotukset” ovat palveluun rekisteröityneiden levy-yhtiöiden, rekisteröityneiden artistien tai Vevo-palvelun julkaisemia. Juhani Kalke siis jakaa tarkoin valikoituja sekä juridisesti hyväksyttyjä visuaalisia linkkejä, joiden fyysinen sisältö sijaitsee YouTuben palvelimilla. Videoiden seassa esitetyt mainokset ovat YouTuben hallinnoimia, eikä pirukaan voi vaikuttaa niiden olemassaoloon.

Juhani Kalke tunkee mainosten ajaksi korviin kotimaista vessapaperia ja laittaa päähän Sankomiehen nikkaroiman puusangon. Niksiä kannattaa soveltaa jos mainosmaailma aiheuttaa ripulia tai mielipahaa. Sangon puutteessa päähän voi sovitella myös värikkään muoviämpärin.

Postauksissa mainitut ihmiset, yritykset, tuoteet ja palvelut ovat mukana vain koska Juhani Kalke on niin päättänyt. Mikään ulkopuolinen taho, yritys tai organisaatio ei käytä tätä blogia salakavalaan piilomainontaan – ainakaan tietoisesti. Alapalkissa näkyvä WordPress-logo on useista liuotinpesuista huolimatta edelleen paikallaan. Ongelman tiedostanut insinööriveljeskunta aikoo piakkoin kokeilla tekstin viilaamiseen kulmahiomakonetta, joten sinkoilevien lasinpalasten varalta tulevia lukuelämyksiä kannattaa pehmentää sideharsolla.

Juhani Kalkeen ja Sankomieheen liittyviä salaliittoteorioita voi esittää salaliittoihin erikoistuneilla nettisivustoilla, joista tunnetuin taitaa olla Vauva.fi. Mitä tulee Juhani Kalken omiin teksteihin, ne ovat tekijänoikeuksien alaisia yhtä lailla kuin kaikki muut bittiavaruudessa pyörivät harakanvarpaat. Tekstien jakaminen, lukeminen ja käyttäminen saunan lämmittämiseen on sallittua. Kaikessa muussa tulee noudattaa universaaleja lakipykäliä ja asentoja.

Sisältöön liittyviä kommentteja voi lähettää osoitteeseen:

sankomies@gmail.com

Kiitos mielenkiinnosta tai sen puutteesta!

neliapila